Producţie

Sediul Chitulescu Prod Chiţulescu Prod funcţionează la capacitate maximă pentru a satisface toate cererile venite atât de pe plan local cât şi din celelalte judeţe.
Secretul bunei funcţionări a firmei noastre constă, printre altele, în echipa umană care formează societatea în sine. Echipa noastră este formată din profesionişti, bine instruiţi şi pregatiţi, care au urmat cursuri de specializare în domeniu şi care au crescut odată cu firma.
Pentru a putea raspunde prompt tuturor cererilor clienţilor noştri, cu produse de calitate şi proaspete, echipa lucrează în 3 schimburi, pentru a asigura o producţie continuă.
 
Cuptor turta dulce Chiţulescu Prod foloseşte utilaje specifice domeniului, care şi-au dovedit eficacitatea în timp, fiabile, cu un raport calitate/preţ excelent şi cu un bun randament care permite susţinerea unui flux de producţie continuu.
Dispunem de un aparat de ambalat cereale expandate cu un debit de 60 pungi pe minut şi mai dispunem de 21 vase de glazurare a cerealelor expandate. De asemena, pentru turta dulce mai avem 2 malaxoare, o cameră de uscare şi 2 cuptoare de coacere a turtei dulci.
Prima Pagina   |    Despre noi   |    Producţie   |    Distribuţie   |    Produse   |    Contact Producator de turta dulce, cereale expandate si arpacas
CSS valid! Valid XHTML 1.0 Transitional!