Cerealele expandate Bobita
In pungi de 25 gr. sau de 100 gr.
Cerealele expandate, sub denumirea Bobiţă, sunt obţinute din expandarea grâului, urmată de coacere şi siropare, astfel obţinându-se un produs apreciat de copii, comercializându-se în baxuri de 50 de pachete a câte 25 g sau în baxuri de 15 pachete a câte 100 g.
Biscuiti Bobita
se distribuie vrac, la cutii de 3,5 kg.
Biscuitul este un produs alimentar preparat din faina de grau, la care se adauga zahar si margarina din care se obtine un aluat dens, afânat și prezentat sub diferite forme, mai ales plate. Denumirea biscuiților provine din cuvântul latin bis - de două ori și din franțuzescul cuit - copt, adica de doua ori copt.
Turta dulce Bobita
in pungi de 100 g, dar si 1 kg si 5 kg
Este un produs de panificaţie obţinut dintr-un aluat pe bază de făină alba de grau şi zahăr, procedeul de coacere fiind unul tradiţional. Se comercializează vrac în baxuri de 5 kg si de 1 kg, vrac in cutii de 2 kg şi se mai comercializeaza in pachete de 100 g.
Turta dulce cu gem Bobita
se distribuie in pachete de 90 gr
Turta dulce cu umplutura este un produs care se obtine prin coacerea unui aluat din faina alba de grau, zahar, zahar invertit, grasime vegetala nehidrogenata, condimente (cuisoare, scortisoara), sare, gem de fructe (preparat din fructe pentru patiserie).
Covrigei clasici Bobita
In pungi de 100 gr. sau de 200 gr.
Covrigeii clasici „Bobita” sunt obtinuti din faina alba de grau, grasime vegetala nehidrogenata de palmier, apa, sare iodata si bicarbonat de sodiu alimentar. Potolesc pofta de rontaiala si sunt iubiti atat de copii cat si de parinti. Se comercializeaza în pachete a cate 100g, 200g si in pachete a cate 3kg.
Covrigei cu mac si sare Bobita
In pungi de 100 gr. sau de 200 gr.
Covrigeii sunt obtinuti prin coacerea unui aluat fermentat din faina, drojdie pentru panificatie, sare iodata si apa la care se poate adauga zahar, grasime vegetala, lecitina, glucoza, chimen, mac, susan, vanilie, oregano, rozmarin etc, pentru imbunatatirea gustului, aromei, aspectului si a valorii alimentare a produselor.