Despre Noi

Sediul Chitulescu Prod Societatea comercială Chiţulescu Prod SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi este înmatriculată în Registrul Comerţului începând cu data de 06.05.1994.
Societatea are sediul în Târgovişte, Bulevardul Eroilor nr. 22 şi a dispus la înfiinţare de un capital social subscris şi vărsat de 200 lei. În prezent capitalul social a fost majorat la 16 450 lei, iar patrimoniul societăţii este estimat la circa 3 milioane lei.
Societatea comercială Chiţulescu Prod SRL este persoană juridică română şi s-a constituit cu răspundere limitată, iar parţile sociale sunt deţinute de un singur acţionar, formând o societate cu unic asociat.
 
Cuptor turta dulce    Durata societăţii este nelimitată, cu începere de la data înregistrarii la Camera de Comerţ şi Industrie. Firma activează în domeniul industriei alimentare şi are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor de panificaţie şi patiserie. În perioada 1994-1999, societatea a produs şi comercializat o gama largă de produse, dar în urma unui studiu de piaţă şi al analizei asupra rentabilităţii, societatea a dezvoltat numai sectoarele productive rentabile, celelalte activităţi fiind oprite. Începând din 1999, firma s-a orientat şi a dezvoltat sectoarele productive ale următoarelor produse:

Turta Dulce
Cereale Expandate
Arpacas
Prima Pagina   |    Despre noi   |    Producţie   |    Distribuţie   |    Produse   |    Contact Producator de turta dulce, cereale expandate si arpacas
CSS valid! Valid XHTML 1.0 Transitional!