logo

Politica de confidențialitate

Chitulescu Prod S.R.L. se angajează să respecte și să protejeze confidențialitatea informațiilor personale furnizate de toți vizitatorii website-ului nostru.

Prin utilizarea acestui website, acceptați politica de confidențialitate a Chitulescu Prod S.R.L.

In cazul in care nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii și condițiile de mai jos vă rugăm să intrerupeți imediat utilizarea acestui website.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări la această politică.

Noi nu solicităm ca vizitatorii să dezvăluie informații personale cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru a accesa site-ul nostru. Cu toate acestea, vizitatorii care nu vor să furnizeze informații cu caracter personal nu vor fi capabili să efectueze anumiți pași (cum ar fi expedierea unui mesaj).

In general, colectăm informații personale cu scopul de a:

  • Răspunde la intrebările sau comentariile expediate prin intermediul website-ului nostru
  • Imbunătăți website-ul nostru și serviciile și produsele pe care le oferim
  • Vă contacta cu privire la serviciile și produsele pe care le putem oferi

Chitulescu Prod S.R.L. va depune eforturi pentru a asigura autenticitatea informațiilor prezentate pe acest website. Cu toate acestea, In măsura permisă de lege, nicio garanție nu este oferită referitor la calitatea, autenticitatea sau completitudinea datelor. Chitulescu Prod S.R.L. nu garantează că informația (inclusiv orice fișier) obținută sau descărcată de pe acest website nu este contaminată cu viruși de calculator sau nu conține alte defecte.

Orice link-uri către alte website-uri de pe acest website au fost incluse doar pentru comoditate și Chitulescu Prod S.R.L. nu duce nicio răspundere pentru conținutul acestora.

Chitulescu Prod S.R.L. deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupre datelor conținute de acest website, precum și a materialelor publicate pe el, dar nelimitindu-se la logo-uri, mărci, imagini, texte, fotografii, audio și video materiale și software-ul (inclusiv codul, interfața și structura website-ului).

Acest website, nu poate fi reprodus, copiat, vindut, re-vindut sau exploatat in orice formă prin orice procedeu, pentru orice scop care nu este permis in mod expres de către Chitulescu Prod S.R.L.

Pentru informații suplimentare cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@ChitulescuProd.ro